Totalt meningsløse ord

Det er lørdag morgen, og jeg kjenner at en helg var akkurat det jeg trengte nå. Jeg er helt kake i både hodet og kroppen nå etter en uke med noe på planen hver dag, men det er en god kake. Suksessterte kanskje, eller kanskje eplekake med vaniljekrem inni. Med epler kun på toppen selvsagt. Jeg liker ikke eplekake med eplebiter inni, og aller helst vil jeg ha den helt uten epler.

Halve hjernen min går fremdeles på høygir, og den andre halvdelen sover. Det er ikke så lenge siden jeg stod opp, men jeg har allerede klart å søle kaffe ut over hele kjøkkenbenken i dag. Det var visst ikke så lurt å sette kaffekoppen ved siden av kaffemaskinen før jeg skrudde den på. Den skal tydeligvis plasseres der kaffen kommer ut. Jeg fikk i alle fall lært noe nytt i dag da, og det er jo ikke så verst bare det.

Hva jeg skal gjøre i dag, vet jeg ikke. Lese en bok kanskje. Jeg må passe på at jeg ikke sliter meg helt ut, for nå som jeg endelig fungerer bedre så vil jeg holde det slik. Det er litt kjedelig om jeg gaper over for mye med en gang så jeg havner i kjelleren igjen. Sånt har jeg ikke tid til. En liten tur ut må det bli da, ser jeg, for utrolig nok så er det sol i Trondheim.

Dette ble egentlig et veldig intetsigende innlegg, men det gjør godt å bare hamre løs på tastaturet igjen. Noen ganger er det godt å bare si akkurat det man tenker selv om tankene er totalt meningsløse.

frokost

Håper alle sammen får en fin lørdag! Har dere noen spesielle planer for helgen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s