Slutten på bloggen?

Jeg har tenkt mye i det siste på dette med bloggen. Jeg har ikke skrevet så mye her inne, og jeg har egentlig ikke savnet det. Jeg er lei av å skrive om sykdom, og jeg er egentlig lei av å skrive om meg selv generelt. Jeg hadde en plan om å utvide bloggkonseptet og også skrive om andre ting, men jeg har kjent de siste ukene at nei, jeg gidder ikke. Det føles veldig rart, for jeg har blogget i mange år nå. Min første blogg opprettet jeg i 2007, og siden 2009 har jeg blogget jevnlig. Jeg har hatt mye hjelp i bloggen, og det har vært hyggelig å ha mine faste følgere som har vært der i flere år. Jeg har likt å skrive her inne. Men akkurat nå kjenner jeg at jeg er litt fed up.

Det kan godt hende at dette er depresjonen som snakker. Den slipper liksom ikke taket, og den gjør at jeg er lei av alt det jeg var interessert i før. Kanskje kommer jeg tilbake med ny blogglyst om en stund, men enn så lenge så kommer jeg ikke til å skrive her inne. Jeg fikk nesten en klump i halsen nå, for bloggen har vært en del av livet mitt i mange år. Vi får se hva tiden bringer.

Takk til alle dere som har fulgt meg i tykt og tynt! Jeg kommer til å savne dere ❤

1453306653888.jpg

Advertisements

8 Comments

 1. Gjør det som føles riktig for deg ❤ Skulle du ombestemme deg så er det aldri for sent å begynne igjen 🙂

  Like

  Reply

 2. Det fine med blogging er jo at det ikke er en forpliktelse. Bloggen er noe du kan “ta frem” når du vil og la ligge når du ikke føler for å skrive 🙂 . Tror alle vi som ikke har blogging som jobb har perioder hvor vi bare ikke er motivert i å skrive noe, er litt inne i en sånn periode selv nå, kjenner jeg.

  Og ja, sikkert en god idé å skrive om andre ting enn bare sykdom 🙂 .

  Like

  Reply

 3. Skjønn meg riktig, men håper det “bare” er depresjonen som snakker og at du kommer tilbake når du føler for det og skriver mer. For du er veldig flink til å skrive.
  Desverre vet jeg altfor godt selv hvordan depresjon kan oppleves. Vondt i seg selv og trasig når det tar bort alt av mening i livet.

  Ønsker deg god bedring. Håper du finner tilbake til deg selv og livslysten igjen, på den måten som føles riktig for deg. Og for Min del håper jeg det blir mer blogging fra deg etterhvert.

  Klem til deg

  Like

  Reply

  1. Tusen takk! Det kan godt hende at jeg kommer tilbake, vi får se! Noe må jeg bruke skrivegleden min til, men om det blir på bloggen eller noe annet vil vise seg med tiden. Klem tilbake 🙂

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s